Vyhledávání


Kontakt

Salónek
Ctiborova 426
Kladno
27201

736 651 914

E-mail: salonekkladno@email.cz

NAPSALI O NÁS: Dámy si u nás hýčkáme, zdůrazňují v nově otevřeném Salónku

16.05.2011 13:59

Individuální přístup a péče o zákazníky na prvním místě. Nejen tím chce zaujmout nový Salónek v centru Kladna. „Každý si tu najde to své, od kadeřnických služeb a kosmetiky až po modeláž nehtů,“ říká jeho majitelka Veronika Součková.

„Lidé jsou různí, a proto si vybírají. U nás je může nadchnout naše práce i jednáni se zákazníky. Snažíme se, aby se tu všichni cítili velmi dobře a odcházeli od nás spokojeni a odpočatí,“ pokračuje sympatická provozovatelka Salónku.

Na každou službu je tu připravena specialistka ve svém oboru. Pro ty nejnáročnější zákaznice je k dispozici celá škála kosmetických procedur. „Provádíme celkové ošetření pleti včetně úpravy obočí, depilace, mikromasáž očního okolí, barvení řas a řadu dalších úkonů.“

Na vysoké úrovni je samozřejmě i nehtová modeláž a kadeřnictví. „Spolupracujeme s vynikající značkou Revlon Professional. Do budoucna chceme naše služby ještě rozšířit hlavně v oblasti luxusní péče o vlasy, například o jejich prodlužování,“ prozrazuje Veronika další plány.

Do Salónku mohou zavítat i muži, kteří touží po příjemné sportovní, relaxační nebo rekondiční masáži.

Publikováno 25.3.2011 na www.kladenskelisty.cz.